Za prve kupce jeftinije dozvole

VIDEO K9: S obzirom na nepovoljne prilike na vodama koje su većinom pod ledom, ribolovci u ovom periodu mogu da se pozabave nabavkom dozvola za ribolov za 2017. godinu. U Ribolovačkom savezu Vojvodine pripremili su i popuste za onih prvih 20 koji dođu da kupe dozvole.

0
471

Ribolovci koji žele da se bave ovim sportom rekreativno i tokom 2017. godine, dozvole mogu kupiti u Ribolovačkom savezu Vojvodine, a moguće su i neke finansijske olakšice.

“Evo, ovog puta im, uz onu poklon-mapu svih ribolovnih voda Vojvodine sva tri ribarska područja, mogu reći da prvih 20 Novosađana koji se jave ovde u Ribolovačkom savezu Vojvodine da kupe seniorsku dozvolu, dobiće je po povlašćenoj ceni, odnosno po ceni bez članarine. Znači, ovo će direktno Ribolovački savez Vojvodine prodati. Izvolite požurite, a mi se nalazimo u ulici Đoke Mijatovića broj 16”, rekao je Dušan Jovanović, predsednik Ribolovačkog saveza Vojvodine.

Što se tiče ostalih aktivnosti ribolovaca u ovom periodu kada je ribolov skoro nemoguć, trebalo bi očistiti opremu i pripremiti je za vreme kada počne ribolovačka sezona i kada će se moći izaći na vodu, savetuje Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.