Za prve kupce jeftinije dozvole

VIDEO K9: S obzirom na nepovoljne prilike na vodama koje su većinom pod ledom, ribolovci u ovom periodu mogu da se pozabave nabavkom dozvola za ribolov za 2017. godinu. U Ribolovačkom savezu Vojvodine pripremili su i popuste za onih prvih 20 koji dođu da kupe dozvole.

412

Ribolovci koji žele da se bave ovim sportom rekreativno i tokom 2017. godine, dozvole mogu kupiti u Ribolovačkom savezu Vojvodine, a moguće su i neke finansijske olakšice.

“Evo, ovog puta im, uz onu poklon-mapu svih ribolovnih voda Vojvodine sva tri ribarska područja, mogu reći da prvih 20 Novosađana koji se jave ovde u Ribolovačkom savezu Vojvodine da kupe seniorsku dozvolu, dobiće je po povlašćenoj ceni, odnosno po ceni bez članarine. Znači, ovo će direktno Ribolovački savez Vojvodine prodati. Izvolite požurite, a mi se nalazimo u ulici Đoke Mijatovića broj 16”, rekao je Dušan Jovanović, predsednik Ribolovačkog saveza Vojvodine.

Što se tiče ostalih aktivnosti ribolovaca u ovom periodu kada je ribolov skoro nemoguć, trebalo bi očistiti opremu i pripremiti je za vreme kada počne ribolovačka sezona i kada će se moći izaći na vodu, savetuje Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.