Za privredu i preduzetnike 198 miliona

VIDEO K9: Zahvaljujući zalaganju i odgovornosti preduzetnika brojne privredne grane uspele su da opstanu u Srbiji uprkos izazovima pandemije, rečeno je danas prilikom dodele ugovora o subvencijama mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima u zgradi Pokrajinske vlade.

0
12

Ugovori o dodeli bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima, ukupne vrednosti, kako je saopšteno, 198 miliona dinara, uručeni su danas korisnicima u holu zgrade Banovine.

Na ovaj način pokrajina želi da uveća ukupan privredni rast i razvoj preduzetništva započinjanjem novih proizvodnih ciklusa, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, prilikom dodele ugovora preduzetnicima.

Ova bespovratna sredstva, prema ovim ugovorima, mikro i mala privredna društva i preduzetnici mogu da iskoriste za subvencionisanje troškova nabavke mašina, odnosno, opreme kao i za nabavku repromaterijala u ovoj godini.

Predsednik Pokrajinske vlade je ovom prilikom ocenio da su, uprkos teškoj godini zbog pandemije korona virusa, mnoge privredne grane poput industrije, poljoprivrede, malih i srednjih preduzeća, uspele da održe privredne aktivnosti u najvećoj mogućoj meri, te da je to učinjeno pre svega velikom odgovornošću i zalaganjem preduzetnika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.