Za infrastrukturne projekte u Vojvodini 330 miliona dinara

VIDEO K9: U Pokrajinskoj vladi uručeni su ugovori za finansiranje i sufinansiranje infrastrukturnih projekata, među kojima je i uređenje Kameničkog parka u Novom Sadu. Ukupna vrednost ovih ugovora je 330 miliona dinara.

312

Sa 330 miliona dinara iz pokrajinskog budžeta biće finansirani i sufinansirani projekti izradnje lokalnog puta Opovo – Debeljača, sportske hale u Novom Kneževcu, sanacija vodovodne mreže u Krajišniku u opštini Sečanj, izgradnja novog objekta OŠ „Jovan Popović“ iz Sremske Mitrovice i infrastrukturnog uređenja novosadskog Kameničkog parka.

„U Novom sadu ćemo nastaviti rekonstrukciju parka u Sremskoj Kamenici. Novi Sad će, što svojim sredstvima, kada je reč o novom parku na prostoru između Detelinare i Novog naselja, što zajedničkim sredstvima Pokrajine i Grada , praktično u narednih godinu-dve imati potpuno uređena dva nova parka, to je sjsjna vest za Novi Sad“, kazao je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade.

Prema njegovim rečima, investicije koje vodi Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine realizuju se u planiranim rokovima.

Mirović je naveo da će tokom naredne nedelje i za drumski saobraćaj biti otvoren novi Žeželjev most, za koji je završetak radova na pristupnim saobraćajnicama prvobitno najavljivan do juna meseca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.