Vulin: Migranti samo u kampovima

VIDEO K9: Azilni sistem Srbije jedan je od najorganizovanijih u Evropi, izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin i poručio da migranti moraju da budu u kampovima.

0
9

U policijskoj akciji rano jutros je na teritoriji Beograda pronađeno 97 iregularnih migranata, koji su prebačeni u prihvatni centar u Preševu.

„Migranti moraju i treba da budu u kampovima”, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i republičkim komesarom za izbeglice i migracije Vladimirom Cucićem, obišao policijske službenike koji su učestvovali u akciji.

On je tom prilikom izjavio da je azilni sistem Srbije jedan od najorganizovanijih u Evropi, te da, kako je naveo, zakon mora da se poštuje i svakodnevni život naših građana „ni na koji način ne sme da dođe u pitanje“.

Ministar je upozorio na to da niko ne treba pravdu da uzima u svoje ruke i da, ne poštujući zakon, pokušava da migrante sklanja, kažnjava ili usmerava, jer o tome treba da vode računa institucije i policija koja će i u buduće, kako je rekao nastaviti ovakbe akcije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.