Vulin: Exit – muzika da, droga ne

VIDEO K9: "Uživajte u muzici, ali za upotrebu droge nema opravdanja", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova koji je posetio Petrovaradinsku tvrđavu uoči početka festivala EXIT koji će trajati do nedelje.

0
52

Pripadnici policije učiniće sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler i konzument droge biti strogo
kažnjen, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije, Aleksandar Vulin, koji je obišao danas Petrovaradinsku tvrđavu i prostor na kome se održava muzički festival.

“Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja da upropaštavate svoj i
tuđe živote”, istakao je ministar i dodao da za četiri dana trajanja manifestacije očekuju prisustvo više od 200 hiljada posetilaca iz
zemlje i inostranstva.

Na obezbeđenju ovog prostora angažovan je, prema njegovim rečima, veliki broj pripadnika policije kao i na obezbeđenju kampa za posetioce festivala, na Štrandu.

“S obzirom da se protiv naše države vodi specijalni rat i da su lažne dojave o postavljenim bombama česte, posebna pažnja posvećena je aktivnostima protivdiverzione zaštite i svakodnevnih preventivnih protivdiverzionih pregleda, naglasio je Vulin.

Za vreme trajanja festivala biće angažovani i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Novi Sad, posebno prilikom održavanja vatrometa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.