Vučić: Ombudsman Janković treba da dobije dokumenta

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će poštovati odluku suda o incidentu na Paradi ponosa, u kojem je učestvovao i njegov brat Andrej.

389

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će poštovati odluku suda o incidentu na Paradi ponosa, u kojem je učestvovao i njegov brat Andrej.

Vučić je, gostujući na TV Prva, rekao da ako neko nije postupio po zakonu, i nije isporučio dokumenta zaštitnku građana Saši Jankoviću, koja je trebalo da dostavi, onda je taj kriv. “Neću da ulazim u to. Ako nije dobio (dokumenta), mislim da je morao da dobije”, rekao je on.

Premijer je istako i da ne želi da ulazi u tu temu, i da će se oglasiti kada svoju odluku donesu tužilaštvo i sud.

“Ako je moj posao da gledam na svim televizijama kako mi brata prebijaju, i pri tom ga optužuju da je kriv – a vidi se da ne uzvraća, jer je reč o državnim organima – i slušate najmonstruoznije optužbe, onda je najbolje da sačekate da državni organi donesu odluke”, rekao je on.

Vučić je dodao i da su pripadnici vojne policije koji su bili u pratnji njegovog brata “najbolji momci ove zemlje” koji, kako je rekao, nemaju nijednu kaznu u profesionalnoj karijeri.

Premijer je dodao i da će prihvatiti svaku odluku suda o incidentu koji se dogodio tokom Parade ponosa, jer je zakon iznad njega, iznad njegovog brata, ali i, kako je rekao, iznad zaštitnika građana.

Vučić je rekao i da ga “Kobre” štite zbog manjih troškova i većeg poverenja, poručivši da ne želi da dalje govori o toj temi.

Predsednik Vlade je najviše govorio o ekonomiji, ocenivši da će Srbija 2016. godine biti druga zemlja po privrednom rastu u regionu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.