Vučević: Uskoro konkretne mere za JGSP

VIDEO K9: Povodom stanja u Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću, gradonačelnik Novog Sada izjavio je danas da nema više razumevanja za njihove unutrašnje sukobe zbog kojih ispaštaju građani Novog Sada, te da će njegove konkretnije odluke biti poznate za nekoliko dana.

0
311

Nedopustivo je da se bilo kakvi unutrašnji problemi i odnosi između zaposlenih i rukovodstva u nekom JKP negativno odražavaju na građane, rekao je gradonačelnik i dodao da je što se tiče stanja u JGSP-u, više nema razumevanja i da je, kako je naveo, ‘na ivici živaca’, te da će uskoro uslediti i konkrettni potezi.

“Konkretno jedan od njih jeste da budžetska inspekcija radi više od mesec dana i mislim da ću za nekih desetak dana imati izveštaj o stanju u toj firmi. Mislim da je dobra odluka članova Nadzornog odbora što su podneli ostavku, ne bih ocenio nešto preterano dobro njihov rad, jer je nadzorni odbor prvi filter koji treba da pregleda sve one odluke jednog javnokomunalnog preduzeća i zato ih osnivač, zato ih Skupština grada imenuje da kontrolišu njihov rad”, rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Podsetimo, deo zaposlenih u JGSP u sredu je obustavio rad, nezadovoljni visinom zarada i odnosima u samom preuzeću.

Obustava je, kako su najavili, predstavljala vid upozorenja pred mogući generalni štrajk ukoliko njihovi zahtevi ne budu ispunjeni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.