Vučević: Očekujem kontinuitet zu gradskoj vlasti

VIDEO K9: Bez obzira ko ga zameni na funkciji gradonačelnika Novog Sada, izjavio je danas Miloš Vučević, on očekuje nastavak politike sa kojom je Srpska napredna stranka pobedila u našem gradu.

0
12

Javnost će o kandidatu za njegovog naslednika biti obaveštena nakon svih konsultacija unutar SNS-a i sa koalicionim partnerima, izjavio je danas gradonačelnik Novog Sada. On je dodao da će buduća gradonačelnica ili gradonačelnik nastaviti sa sprovođenjem politike sa kojom je na izborima pobedila partija na vlasti.

Sa odlaskom postojećeg gradonačelnika bira se i celo Gradsko veće, podsetio je Vučević.

Biće to dinamičan septembar na političkoj sceni, koji građani, međutim neće osetiti u funkcionisanju Grada, naglasio je Vučević.

Kako ne bi došlo do sukoba interesa, izbor gradonačelnika i članova Gradskog veća biće obavljen pre izbora Vlade Srbije, a Vučević je ranije izjavio da predlog novog sastava Vlade može da se očekuje do 25. septembra, dok je krajnji rok za izbor 30. oktobar. U javnosti i medijima se kao potencijalni naslednik Miloša Vučevića pominjao njegov zamenik Milan Đurić, a odnedavno i sekretarka Gradskog odobra SNS i odbornica Cvija Vasić, kao i članica Gradskog veća za obrazovanje Dina Vučinić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.