Vrtić “Zlatna greda” u novom ruhu

VIDEO K9: Posle tri i po godine završeni su građevinski radovi na rekonstrukciji i sanaciji objekta vrtića ,,Zlatana greda'' u Ulici Zlatne grede broj 6. Za ove radove grad je izdvojio 38 miliona dinara.

1115

Ovih dana završena je kompletna rekonstrukcija obdaništa Zlatna greda u samom centru grada, objekta koji je, inače, pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

“Grad Novi Sad, preko uprave za obrazovanje je izdvojio 38 miliona dinara za ove radove, i zaista sam zahvalan i svima u okviru uprave za obrazovanje, Predškolske ustanove Radosno detinjstvo, pre svega zaposlenima u ovom obdaništu i roditeljima čija deca ovde idu, na strpljenju da se završe ovi radovi. Dotle su deca bila u drugom vrtiću, u Pap Pavla”, rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

Izvedeni građevinski radovi na ovom objektu podrazumevali su obnovu fasade, popravku krova i postavljanje crepa, malterisanje unutrašnjih zidova, postavljane pločica i parketa kao i celokupnu zamenu stolarije.

U vrtić Zlatna greda upisano je oko 150 dece u pet i po vaspitno – obrazovnih grupa, koji su po završetku radova, od 19. marta, ponovo počeli da pohađaju ovaj objekat u sada znatno lepšem izdanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.