Vretimo osmeh malom Kosti

VIDEO K9: Humanitarni koncert za pomoć šestogodišnjem dečaku obolelom od leukemije biće održan u subotu uveče u Sinagogi. Organizatori su pozvali sugradjane i sve ljude dobre volje da posete ovaj humanitarni koncert.

152

Humanitarnoj akciji “Vratimo osmeh detetu” namenjenoj za pomoć šestogodišnjem Novosadjaninu Kosti Jovanoviću obolelom od akutne mijeloidne leukemije, pridružila se i Hrišćanska adventistička crkva organizovanjem koncerta duhovne muzike u subotu, 7. decembra, od 18 sati u novosadskoj Sinagogi.

Nastupiće nekoliko dečjih i omladinskih horova koji su i ranije zajedničkim izvođenjima prikupljali pomoć osobama u nevolji.

To su hor ISON, prvi inkluzivni hor u Srbiji pod vođstvom Miše Blizanca, koji čine ne samo deca sa posebnim potrebama nego i sa posebnim darom, zatim Hor novosadske Jevrejske opštine HAŠIRA prepoznatljivog stila i ugleda, horovi Adventističke crkve Glas Evanđelja iz Zrenjanina, Omladinski hor Glas radosti iz nekoliko gradova Vojvodine, beogradski hor i kamerni sastav Mozaik, kao i horovi Duga, Bajićevi slavuji, Link i drugi.

Ulaz na ovaj humanitarni koncert je besplatan, a dobrovoljni prilozi posetilaca biće uplaćeni porodici obolelog mališana za hiruršku intervenciju koja ga očekuje u Italiji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.