Vremenska i bioprognoza, 8.10.2019.

VIDEO K9: Danas i sutra u našem gradu pretežno sunčano, a sutra i osetno toplije. Za četvrtak nam, međutim, meteorolozi najavljuju kišu.

58

Danas u Novom Sadu pretežno sunčano vreme. Jutarnja temperatura iznosila je 1, maksimalna dnevna do 15 stepeni. Duva povetarac sa istoka brzinom do 2 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1022 mbar.

Sutra u našem gradu biće pretežno sunčano i toplije. Jutarnja temperatura iznosiće 3 stepena, tokom dana do 23. Duvaće umeren severozapadni vetar brzinom do 5 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1018 mbar.

Period pretežno sunčanog i sve toplijeg vremena u Novom Sadu koje se očekuje u narednih 5 dana dana biće nakratko prekinut u četvrtak, koji će biti oblačan i kišovit. I jutra će biti za koji stepen toplija, pa će se u ovom periodu kretati od 6 do 10 stepeni, dok će maksimalne dnevne biti u intervalu od 18 učetvrtak i petak do 23 stepena sutra i u nedelju.

Očekivane biometeorološke prilike uticaće relativno nepovolјno na većinu hroničnično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje psihički nestabilnim, cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Reumatski bolovi i smanjenje radne sposobnosti su moguće meteoropatske reakcije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.