Vremenska i bioprognoza, 7.10.2019.

VIDEO K9: Početak druge radne nedelje u oktobru oblačan je i prohladan. Sutra će biti uglavnom sunčano, a od srede i osetno toplije.

57

Danas u Novom Sadu malo do umereno oblačno. Jutarnja temperatura iznosila je 7, maksimalna dnevna do 14 stepeni. Duva umeren vetar sa severoistoka brzinom do 5 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1014 mbar.

Sutra u našem gradu pretežno sunčano vreme. Ujutru će živa u termometru pokazivati samo 1 stepen, a u najtoplijem delu dana 16 stepeni. Duvaće slab istočni vetar brzinom do 3 m/s. Vazdušni pritisak biće povišen, 1021 mbar.

Narednih pet dana u Novom Sadu biće uglavnom pretežno sunčano vreme sa izuzetkom četvrtka, kada će biti uslova za kišu. Jutarnje temperature kretaće se u rasponu od 1 do 9 stepeni, a maksimalne dnevne od 15 u utorak i u četvrtak, do 23 stepena u sredu.

Zadržavanje promenlјivog vremena može izazvati tegobe kod većine hronično obolelih osoba, pa im se savetuje redovna terapija i umerene aktivnosti. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije u vidu reumatskih bolova, glavobolјe i neraspoloženja moguće su kod svih osetlјivih osoba.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.