Vremenska i bioprognoza, 6.6.2019.

VIDEO K9: U Novom Sadu još danas promenljivo oblačno i nestabilno. Sutra počinje period pretežno sunčanog i veoma toplog vremena.

87

U našem gradu danas promenljivo oblačno sa mestimičnom kišom. Jutarnja temperatura iznosila je 16, najviša dnevna 27. Slab jugozapadni vetar duva brzinom do 3 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1015 mbar.

Sutra u našem gradu pretežno sunčano i toplo vreme. Jutarnja temperatura 17, najviša dnevna 29 stepeni. Slab vetar duvaće sa zapada brzinom do 3 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1019 mbar.

U narednih 5 dana u Novom Sadu pretežno sunčano vreme, izuzev u nedelju i utorak kada se očekuje povećana oblačnost, ali bez padavina. U ovom periodu biće i toplije nego što smo to navikli početkom juna u našem gradu, sa jutarnjim temperaturama od 17 do 20 i maksimalnim dnevnim od 29 u petak do 32 stepena koliko će biti izmereno u utorak.

Srčanim bolesnicima i nervno labilnim osobama se savetuje naročit oprez usled očekivanih biometeoroloških prilika. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu poremećaja sna i glavobolјe. Umerena fizička aktivnost i zaštita od UV zračenja je preporuka svima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.