Vremenska i bioprognoza, 5. 7.2019.

VIDEO K9: Pretežno sunčano i toplo danas u Novom Sadu. Slično vreme očekuje nas i sutra, prvog dana vikenda, dok su za nedelju najavljeni mestimični pljuskovi.

94

U Novom sadu danas pretežno sunčano, sa temperaturama od jutarnjih 18 do 31 stepena tokom dana. Severozapadni povetarac duva brzinom do 2 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1016 mbar.

Sutra će u našem gradu biti pretežno sunčano vreme. Jutarnja temperatura biće 18, maksimalna dnevna 34. Duvaće slab severozapadni vetar brzinom do 3 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1015 mbar.

U narednih pet dana u Novom Sadu očekuje nas promenljivo vreme. Uslova za mestimične pljuskove biće u nedelju i u utorak, kada će doći i do osetnog pada temperature vazduha. Budićemo se uz prijatnih 17 do 20 stepeni, dok će maksimalne dnevne temperature u ovom periodu biti od 22 u sredu, do 34 stepena koliko će biti izmereno sutra.

Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim problemima. Glavobolјa i osećaj malaksalosti su moguće meteoropatske reakcije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.