Vremenska i bioprognoza, 5.11.2019.

VIDEO K9: Danas u našem gradu promenljivo oblačno, vetrovito, ali toplo. Sutra promena vremena.

70

Danas u Novom Sadu promenljivo oblačno vreme. Jutarnja temperatura iznosila je 10 stepeni, tokom dana 24. Jaki udari košave povremeno dotižu brzinu do 10 m/s. Vazdušni pritisak je malo povišen, 1003 mbar.

Sutra će u našem gradu biti oblačno, kišovito i hladnije. Jutarnja temperatura iznosiće 13 stepeni maksimalna dnevna do 16. Duvaće slab jugoistočni vetar brzinom do 4 m/s. Vazdušni pritisak biće povišen, 1006 mbar.

Nastavlja se period nestabilnog vremena na području Novog Sada. Sutra nas očekuje zahlađenje sa kišom koja će povremeno padati do petka. Tokom vikenda biće promenljivo oblačno i bez padavina. Jutarnje temperature u narednih 5 dana kretaće se od 8 do 13 stepeni, a maksimalne dnevne biće u intervalu od 12 u nedelju do 17, koliko će biti izmereno u subotu.

Očekivane biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovolјan uticaj na hronične bolesnike i osetlјive osobe. Poseban oprez se savetuje nervno labilnim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija su mogući glavobolјa i zamaranje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.