Vremenska i bioprognoza, 4.9.2019.

VIDEO K9: Smenjuju se periodi sunčanog i oblačnog vremena u našem gradu. Danas i sutra biće vedro, kažu meteorolozi, a tokom vikenda ponovo stiže osveženje.

80

U Novom Sadu danas pretežno sunčano. Jutarnja temperatura bila je 14, tokom dana do 25 stepeni. Duva umeren severac brzinom do 5 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1019 mbar.

Sutra nas u Novom Sadu očekuje, takođe, pretežno sunčano vreme. Jutranja temperatura iznosiće 12 stepeni, a u najtoplijem delu dana biće 26. Duvaće povetarac sa severa brzinom do 2 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1013 mbar.

Narednih 5 dana u našem gradu promenljivo vreme. Još sutra će biti pretežno sunčano, već u petak umereno oblačno, dok se kiši možemo nadati tokom vikenda, kao i u ponedeljak. Jutarnje temperature u ovom periodu kretaće se od 12 do 15 stepeni, dok će maksimalne dnevene iznositi od 22 stepena u subotu, do 27 u petak.

Pobolјšanje biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.