Vremenska i bioprognoza, 27.6.2019.

VIDEO K9: Novosađane danas u popodnevnim časovima osvežava mestimična kiša. Sutra i narenih dana sunčano, suvo i za koji stepen svežije.

88

U našem gradu danas promenljivo oblačno vreme sa mestimičnim pljuskovima Jutarnja temperatura iznosila je 18 stepeni, a najviša dnevna do 34. Duva umeren zapadni brzinom do 5 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1018 mbar.

Sutra u Novom Sadu pretežno sunčano. Jutarnja temperatura biće 18, najviša dnevna do 27. Duvaće umeren severac brzinom do 7 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1018 mbar.

Narednih pet dana u Novom Sadu pretežno sunčano i suvo vreme. Sutra i u subotu temperature u granicama proseka za ovo doba godine, od nedelje ponovo vrućina. Jutarnje temperature će se u ovom periodu kretati od 14 do 25 stepeni, a najviše dnevne od 27 do 33.

Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronočnih bolesnika. Oprez savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Kod osetlјivih osoba su mogući reumatski i bolovi u mišićima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.