Vremenska i bioprognoza, 25.7.2019.

VIDEO K9: U našem gradu danas i sutra uglavnom sunčano i toplo. Tokom vikenda stiže nam osveženje u vidu pljuskova sa grmljavinom.

99

U Novom Sadu danas pretežno sunčano. Jutros je izmereno 22 stepena, 33 u najtoplijem delu dana. Slab severozapadni vetar duva brzinom do 4 m/s. Vazdušni pritisak je iznad granica normale i iznosi 1017 mbar.

Petak će u Novom Sadu takođe biti pretežno sunčan i topao. Jutarnja temeperatura 18 stepeni, najviša dnevna 33. Duvaće slab zapadni povetarac brzinom do 1 m/s. Vazdušni pritisak u granicama normale 1011 mbar.

Još sutra ćemo u našem gradu uživati u stabilnom i suvom vremenu, jer nam tokom vikenda stižu povremena naoblačenja sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom. Uslova za padavine biće i u utorak.

Jutarnje temperature u ovom periodu biće ujednačene i neće prelaziti 19 stepeni. Najviše dnevne biće u postepenom padu od 33 u petak, do 28 u ponedeljak i utorak.

Relativno povoljne biometeorološke prilike pogodovaće osetljivim i hronično obolelim osobama, ali se savetuje oprez srčanim bolesnicima. Zbog visokog stepena UV zračenja preporučuje se pojačana zaštita od sunca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.