Vremenska i bioprognoza, 24.9.2019.

VIDEO K9: I danas u našem gradu tmurno i kišovito. Sutra će biti vedrije i bez padavina, a od petka i osetno toplije.

131

Oblačno vreme sa povremenom kišom danas U Novom Sadu. Jutros je živa u termometru pokazivala 13 stepeni, tokom dana do 18. Duva umeren severac brzinom do 5 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1011 mbar.

Sutra će u našem gradu biti promenljivo oblačno i malo toplije. Jutarnja temperatura iznosiće 13 stepeni, a maksimalna dnevna 22. Duvaće slab severozapadni vetar brzinom do 3 m/s. Vazdušni pritisak malo povišen, 1010 mbar.

Narednih pet dana u Novom Sadu imaćemo nestabilne vremenske prilike, sa smenom oblačnih, kišnih i sunčanih perioda. Od petka se temperature vazduha vraćaju u granice proseka za ovo doba godine. Jutarnje će u ovom periodu biti između 11 i 15 stepeni, a maksimalne dnevne od 18 sutra, do 25 stepeni koliko nas očekuje tokom vikenda.

Očekivana nagla promena vremena neće prijati osetlјivim osobama. Tegobe su moguće kod hroničnih bolesnika, a posebno se astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom preporučuje da poslušaju savete lekara. Reumatski bolovi i glavobolјa će biti izraženi kod meteoropata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.