Vremenska i bioprognoza, 24.10.2019.

VIDEO K9: Sunčano i toplo danas u Novom Sadu. Period sunčanog vremena sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine nastaviće se i u narednim danima.

94

Sunčano i toplo danas u Novom Sadu. Jutros je živa u termometru pokazivala 9 stepeni, tokom dana do 27. Duva povetarac sa jugoistoka brzinom do 2 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1018 mbar.

I sutra u našem gradu vedro i toplo Jutarnja temperatura iznosiće 9 stepeni, maksimalna dnevna 25. Duvaće jugoistočni povetarac brzinom do 2 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1019 mbar.

Period sunčanog vremena nastaviće se i u narednih pet dana na području Novog Sada. Jutarnje temperature kretaće se između 8. i 9. stepena, dok će maksimalne dnevne biti iznad proseka za ovo doba godine. Najniža dnevna temperatura u ovom periodu biće izmerena u ponedeljak i utorak i inosiće 22 stepena, a najtopliji dani biće petak i subota sa 25 stepeni.

Nastavlјa se period sa povolјnim uticajem biometeoroloških prilika za većinu hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima u jutarnjim časovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.