Vremenska i bioprognoza, 23.9.2019.

VIDEO K9: Prvi dan jeseni u Novom Sadu oblačan i kišovit. Slične vremenske prilike meteorolozi nam najavljuju i za sutra.

103

Prvi radni dan ove sedmice u Novom Sadu oblačan i kišovit. Jutarnja temperatura iznosila je 13 stepeni, maksimalna dnevna 22. Duva slab jugoistočni vetar brzinom do 3 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1012 mbar.

I sutra će u našem gradu biti oblačno sa mestimičnom kišom. Ujutru će biti izmereno 13, tokom dana do 18 stepeni. Duvaće umeren severac brzinom do 5 m/s. Vazdušni pritisak malo povišen, 1009 mbar.

Nakon kišovitog utorka, od srede nas u Novom Sadu očekuje promenljivo do umereno oblačno vreme. Uslova za mestimične pljuskove biće u četvrtak. Jutarnje temperature u ovom periodu kretaće se od 11 do 15 stepeni, a maksimalne dnevne od 18 sutra, do 25 u subotu.

Očekuje se nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Poseban oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima, kao i nervno labilnim osobama. Bolovi u mišićima i glavobolјa su mogući kao meteoropatske reakcije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.