Vremenska i bioprognoza, 21.6.2019.

VIDEO K9: U Novom Sadu i danas nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom. Mestimičnu kišu nam meteorolozi najavljuju i za naredni petodnevni period.

116

Prvog letnji dan ove godine u Novom Sadu topao i sparan, sa mestimičnim pluskovima. Jutarnja temperatura iznosila je 21, najviša dnevna 30 stepeni. Slab istočni vetar duva brzinom do 1 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1015 mbar.

Sutra u našem gradu pretežno sunčano sa uslovima za mestimičnu kišu. Jutro će osvanuti uz temperaturu od 19, dok će najviša dnevna biti 29 stepeni. Duvaće severoistočni vetar brzinom do 1 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1017 mbar.

Za sutra nam meteorolozi najavljuju pretežno sunčano vreme uz moguće pljuskove, dok u nedelju i ponedeljak možemo očekivati blagi pad temperature sa poslepodnevnim pljuskovima. Jutarnje temperature biće u intervalu od 17 do 19 stepeni, a najviše dnevne od 25 u ponedeljak do 29 u sredu.

Biometeorološke prilike imaće nešto povolјniji uticaj na većinu hronično obolelih. Izvesne tegobe se mogu očekivati kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom i nervno obolelima. Kod meteoropata moguća je nervoza i pospanost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.