Vremenska i bioprognoza, 20.9.2019.

VIDEO K9: U Novom Sadu danas uglavnom vedro, ali i prohladno. Vikend pred nama biće sunčan i topliji, najavljuju meteorolozi.

95

Danas u našem gradu pretežno sunčano vreme. Jutaros je izmereno 5 stepeni, 18 u najtoplijem delu dana. Umeren severac brzine do 6 m/s doprinosi subjektivnom osećaju hladnosće. Vazdušni pritisak je povišen, 1026 mbar.

Sutra u Novom Sadu sunčano. Jutro će i sutra biti hladno, 6 stepeni, tokom dana toplije u odnosu na danas, 20 stepeni. Slab severozapadnjak duvaće brzinom od 1 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1027 mbar.

Vikend pred nama biće sunčan i topliji u odnosu na prethodne dane. U ponedeljak i utorak biće promenljivo oblačno sa uslovima za mestimičnu kišu. U sredu bez padavina. Dnevne temperature u ovom periodu vraćaju se u granice proseka za ovo doba godine u Novom Sadu, a i jutra će od ponedeljka biti toplija. Temperature će se kretati u intervalima od 6 do 14 stepeni, a maksimalne dnevne od 20 u subotu do 26 u sredu.

Nešto je povolјnija biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih. Nervno labilne osobe i cerebrovaskularni bolesnici mogu osetiti izražene tegobe tokom dana. Kod osetlјivih osoba mogući su glavobolјa i pospanost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.