Vremenska i bioprognoza, 18.6.2019.

VIDEO K9: U Novom Sadu danas promenljivo oblačno sa mestimičnim pljuskovima. Slabu kišu, prema prognozi RHMZ, možemo očekivati i sutra.

140

U Novom Sadu danas promenljivo oblačno sa mestimičnim pljuskovima. Jutarnja temperatura iznosila je 18, najviša dnevna do 27 stepeni. Slab jugozapadni vetar duva brzinom do 2 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1017 mbar.

Sutra u našem gradu promenljivo oblačno sa mestimičnim pljuskovima. Jutarnja temperatura biće 18, najviša dnevna do 28 stepeni. Duvaće umeren vetar sa jugozapada brzinom do 4 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1015 mbar.

Još sutra u Novom Sadu možemo očekivati kišu, dok nas od četvrtka očekuje novi period suvog i veoma toplog vremena. Jutarnje temperature u ovom periodu kretaće se od 18 do 20 stepeni, dok će najviše dnevne biti u intervalu od 28 u sreu, do 32 stepena koliko će biti izmereno u nedelju.

Pobolјšanje biometeoroloških prilika za većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Reumatski bolovi i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje pažnja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.