Vremenska i bioprognoza, 13.9.2019.

VIDEO K9: Poslednji radni dan u našem gradu vedar i topao. I vikend pred nama biće sunčan, sa temperaturama do 27 stepeni.

116

U našem gradu danas sunčano. Jutarnja temperatura iznosila je 13 stepeni, maksimalna dnevna do 27. Duva umeren severozapadni vetar brzinom do 5 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1028 mbar.

I sutra u Novom Sadu sunčano. Ujutru će biti 13 stepeni, tokom dana do maksimalnih 27. Osveženje će doneti umeren severac koji će duvati brzinom do 6 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1027 mbar.

Tokom predstojećeg vikenda i početkom nove radne sedmice imaćemo bićetežno sunčano i suvo vreme u Novom Sadu, sa temperaturama iznad prosečnih za ovo doba godine. Jutarnje će se u ovom periodu kretati od 12 do 15 stepeni, a maksimalne dnevne od 25 u sredu, do 28 u ponedeljak i u utorak.

Očekivane biometeorološke prilike biće relativno povolјne za većinu hroničnih bolesnika, dok se osobama sa srčanim problemima savetuje izvestan oprez. Meteoropate mogu osetiti glavobolјu i promenlјivo raspoloženje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.