Vremenska i bioprognoza, 12.6.2019.

VIDEO K9: Novosađani će i danas uživati u sunčanom i toplom vremenu. Sutra i narednih dana biće još toplije, sa dnevnim temperaturama do 35 stepeni.

78

U Novom Sadu danas pretežno sunčan dan, sa jutarnjom temperaturom od 18 i najvišom dnevnom do 32 stepena. Umeren jugozapadni vetar duva brzinom do 6 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1015 mbar.

I sutra će u našem gradu biti sunčano. Jutarnja temperatura biće 19, maksimalna dnevna do 35 stepeni. Vetar neće menjati brzinu i pravac, duvaće umeren jugozapadnjak do 6 m/s, a i vazdušni pritisak biće i dalje povišen, 1015 mbar.

Narednih pet dana sunčano i toplo. Temperature vazduha će biti iznad proseka za drugu dekadu juna u Novom Sadu. U nedelju se očekuje mala do umerena oblačnost, ali bez kiše. Jutarnje temperature u ovom periodu kretaće se od 19 do 22, dok će maksimalne dnevne biti ujednačene i neće prelaziti 35 stepeni.

Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i nervno labilnim bolesnicima. Razdražlјivost i umor su mogući kao meteoropatske reakcije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.