Vremenska i bioprognoza, 10.2.2020.

Nova radna sedmica u Novom Sadu počela je uz promenljive vremenske prilike i povremenu kišu. Ovakvo vreme meteorolozi nam najavljuju do četvrtka.

128

U našem gradu danas promenljivo oblačno sa mestimičnom kišom. Jutarnja temperatura iznosila je 7 stepeni, maksimalna dnevna 16. Duva jak jugoistočni vetar povremeno brzinom do 10 m/s. Vazdušni pritisak je povišen, 1012 mbar.

I sutra će u Novom Sadu biti promenljivo oblačno sa kišom. Jutarnja temperatura iznosiće 6, tokom dana do 12 stepeni. Jak severozapadni vetar duvaće brzinom i do 11 m/s. Vazdušni pritisak i dalje povišen, 1008 mbar.

U Novom Sadu u narednih 5 dana biće uglavnom promenljivo oblačno sa uslovim za kišu u utorak, sredu i petak koji će biti najtmurniji dan u ovom periodu. Temperature vazduha i dalje će biti visoke za februar u našem gradu. Jutarnje će biti u rasponu od 1 do 6 stepeni, a najviše dnevne od 9 u petak do 13 u četvrtak.

Nepovolјne biometeorološke prilike pred očekivanu promenu vremena mogu uzrokovati tegobe kod svih hroničnih bolesnika. Osetlјive osobe mogu osećati pojačane meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe, razdražlјivosti i bolova u kostima i zglobovima. U saobraćaju je neophodna izuzetna opreznost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.