Vremenska, agro i bioprognoza, 12.2.2019.

VIDEO K9: Promenljivo oblačno i vetrovito danas u Novom Sadu. Sutra nas očekuje slabiji vetar i više sunca..

184

U Novom Sadu danas malo do umereno oblačno vreme uz jak severozapadni vetar tokom dana sa udarima i do 10 m/s. Jutarnja temperatura iznosila je 2 stepena, najviša dnevna 5. Vazdušni pritisak je povišen, 1021 mbar.

Sutra u našem gradu malo do umereno oblačno. Jutarnja temperatura iznosiće -3 stepena, dok će maksimalna dnevna biti 5 stepeni. Duvaće oslabljen severozapadni vetar brzine do 3 m/s. Vazdušni pritisak sutra znatno povišen, 1034 mbar.

U Institutu za ratarstvo i povrtarstvo podsećaju ratare da je, čim to vremenske prilike dozvole, potrebno primeniti neophodne agrotehničke mere i pripremiti zemljište za februarsko prihranjivanje useva.

U našem gradu u narednih 5 dana promenljivo oblačno i bez padavina. Tokom vikenda nas očekuju duži sunčani intervali. Jutarnje temperature biće u intervalu od -3 do 1, dok će se maksimalne dnevne kretati od 5stepeni, koliko će biti izmereno sutra i u nedelju, do 8 u subotu.

Nešto su povoljnije biometeorološke prilike za većinu hroničnih bolesnika koji će osetiti uobičajene tegobe. Oprez savetuje se kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa labilnim nervnim sistemom. Reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.