Vraćen deo opreme vatrogascima

Osumnjičen za krađu iz prostorija Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin uhapšen je u četvrtak, a deo opreme i pokradenih predmeta koje je policija pronašla kod njega u stanu vraćen je vatrogascima.

0
18

Zbog sumnje da je učinio više krivičnih dela teška krađa, i za neovlašćeno držanje opojnih droga uhapšen je četrdesetšestogodišnji Novosađanin sa inicijalima Z.O.

On se, između ostalog, sumnjiči za teške krađe počinjene u jednoj novosadskoj školi, ugostiteljskom objektu u Sremskoj Kamenici, više privatnih kuća i stanova, kao i u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Petrovaradin. U njegovom stanu policija je pronašla deo kradene robe koja je vraćena vlasnicima.

Izolacioni aparati, koji za sada nisu pronađani, deo su opreme koje vatrogasci koriste prilikom spašavanja povređenih, kao i tokom rada i ulaska u kontaminirane i zadimljene prostorije.

Sić je podsetio da nedostaji i dva kompleta izolacionih aparata.

Dok se nadaju povratku i ostatka pokradene opreme, Dobrovoljno vatrogasno društvo Petrovaradin i dalje radi i dežura, a vatrogasci su u pripravnosti svakog momenta ukoliko zatreba intervencija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.