Vozila uništavaju travnjak

VIDEO K9: Zbog nepropisnog parkiranja na zelenoj površini u Ulici Prote Mihaljdžića u Petrovaradinu, radnici Gradskoa zelenila su već dva puta morali da rekonstruišu travnjak. Iz ovog preduzeća apeluju na vozače da čuvaju zelenu površinu i svoje automobile parkiraju na propisanim mestima.

0
21

„U okviru projekta „Očuvanje i unapeđenje zelenila u ulici Prote Mihaljdžića“ u Petrovaradinu koje sprovodi JKP „Gradsko zelenilo“ krajem septembra rekonstruisan je travnjak, koji je već u dva navrata uništen nepropisnim parkiranjem na zelenoj površini.“

Početkom prošle nedelje zaposleni na terenu su uočili oštećenja na tek rekonstruisanom travnjaku koji su potom ponovo rekonstruisali, da bi, nakon nekoliko dana, isti travnjak ponovo bio uništen tragovima automobilskih gumsa, saopšteno je iz Gradskog zelenila.

S obzirom da su ovakve pojave česte u našem gradu, iz ovog javno komunalnog preduzeća podsećaju da je uređen grad interes svih Novosađana i da Gradsko zelenilo daje maksimalan doprinos kada je u pitanju uređenje i proširenje zelenih površina. Ovbom prilikom iz Gradskog zelenila ponovo apleuju na sugrađane da ne uništavaju zelene površine u gradu i da parkiraju svoja vozila na za to predviđenim mestima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.