“Vozi odmoran” i dalje na putevima

VIDEO K9: Agencija za bezbednost saobraćaja, zajedno sa partnerima ponovo je pokrenula preventivnu kampanju pod sloganom “Vozi odmoran”, nakon što je analiza pokazala dobre rezultate ove akcije sprovedene u letnjim mesecima.

0
518

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda tokom letnjih meseci je umor vozača, te je Agencija za bezbednost saobraćaja, zajedno sa partnerima ponovo pokrenula preventivnu kampanju pod sloganom “Vozi odmoran” i nakon analize rezultata, pokazalo se smanjenje broja poginulih i povređenih osoba.

Kampanja vozi odmoran koju je Agencija za bezbednost saobraćaja sa svojim partnerima sprovela tokom jula i avgusta, kao rezultat ima smanjenje broja poginulih i povređenih osoba u odnosu na isti period prošle godine.

“Imamo smanjenje od 11 odsto, odnosno 8 odsto povređenih lica, što bi u brojkama značilo da smo ove godine sačuvali 14 života, a da je 294 manje povređenih nego prethodne godine u istom periodu”, rekla je Jasmina Milošević, direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja.

Od 11. do 17. septembra biće sprovedena i akcija kažnjavanja svih vozača koji ne koriste sigurnosne pojaseve, kao i onih koji ne prevoze decu na pravilan način.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.