VOŽDOVAC: VOJVODINA IGRA NAJLEPŠI FUDBAL

652

VIDEO K9: Fudbaleri Vojvodine u drugom kolu Jelen super lige igraju protiv najnovijeg prvoligaša – ekipe Voždovca. Tom prilikom gosti su iskazali veliko poštovanje prema novosadskom klubu i načinu na koji tim igra ove sezone.

Voždovčani se punom parom spremaju za susret sa crveno – belima. Njihov stav je da Vojvodina uz Crvenu Zvezdu i Partizan predstavlja najopasnijeg protivnika. Nadaju se pozitivnom rezultatu na svom terenu, iako su svesni da ne mogu da prete Novosađanima.

Igrači će u utakmicu doći maksimalno rasterećeni. Svi u klubu  svesni su da su tim spremali za drugu ligu i da im je svega pet dana pred prvenstvo došlo novih 5 igrača iz Kule. Nisu dovoljno uigrani, ali najavljuju da će se boriti sa ostanu u superj ligi.

Podsetimo, ekipa Voždovca zamenila je u najjačoj srpskoj ligi ekipu Hajdeuka iz Kule, koji se ugasio zbog finansijskih problema. Voždovčani su u prošloj sezoni zauzeli treće mesto u Prvoj ligi, a prednost su dobili, jer imaju nov, savremen stadion, a klub finansijski uspešno posluje. Utakmica se igra sutra od 17 sati i 30 minuta. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.