Vozači prilagodite brzinu zbog najavljene kiše

Nešto toplije vreme, ali i danas najavljene padavine u većem delu zemlje biće uzrok povremeno vlažnih kolovoza koji i te kako mogu biti opasni ukoliko brzina nije smanjena i prilagođena uslovima na putu, a odstojanje između vozila veće, upozoravaju iz AMSS.

245

Izvode se radovi na sanaciji i asfaltiranju srednje (vozne) saobraćajne trake, do 28. septembra, na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica od Paraćina do Pojata, u smeru Beograd – Niš.

Radovi se izvode u srednjoj (voznoj) saobraćajnoj traci, koja je na tom delu u zoni radova zatvorena za saobraćaj, tako da se saobraćaj odvija levom (preticajnom) saobraćajnom trakom.

Danas počinju radovi na izgradnji bočnih naplatnih stanica Bačka Topola/Senta, na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sirig – Subotica, zbog čega će saobraćaj prema Bačkoj Topoli i Senti biti obustavljen (od isključenja sa auto- puta), a traka za isključenje sa auto-puta na pomenute petlje zatvorena za saobraćaj za vreme trajanja radova. Alternativni pravci su isključenja na petljama Feketić/Srbobran 1 i Čantavir/Žednik. Planirano trajanje radova je do 31.oktobar.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.