Vozači čekaju otvaranje Temerinske

VIDEO K9: Otvaranje Temerinske ulice u zoni radova železničkog nadvožnjaka, koje je najavljeno krajem ovog meseca, vozači i stanovnici tog dela Novog Sada sa nestrpljenjem očekuju. U međuvremenu je za saobraćaj puštena Vanizelosova ulica, što je omogućilo prilaz novom Žeželjevom mostu.

0
115

Temerinska ulica ponovo će biti prohodna za saobaćaj do kraja februara, kada bi, prema rečima ministra saobraćaja Tomislava Momirovića, trebali biti završeni radovi na pružnom nadvožnjaku u okviru izgradnje brze pruge Beograd Novi Sad kojom ćemo, kako je rekao ministar, moći vozom do kraja ove godine.

U međuvremenu je za saobraćaj puštena Venizelosova ulica, a građani se nadaju da će po okončanju svih radova, biti uređen i pešački i biciklistički saobraćaj na ovoj prometnoj raskrsnici, a koji je do sada predstavljao bezbedonosni rizik, o čemu smo ranije više puta izveštavali.

Pešaci i biciklisti su, naime ranije imali velikih problema prilikom prelaska ove raskrsnice zbog nedostatka pešačkog prelaza i semafora postavljenih tako da se svetlosna signalizacija nije videla na kraju pešačke staze, pa je prelazak na drugu stranu ulice bio na vlastiti rizik.

Trenutno na banderi u Venizelosovoj ulici, neposredno pre raskrsnice sa Temerinskom na papiru stoji natpis da je zatvoren prelaz za bicikliste i pešake, koji se mole da pređu na drugu stranu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.