Vošini odbojkaši spremni za Zvezdu u borbi za trofej

VIDEO K9: Odlučujući meč za prvaka Plej-ofa Viner Štediše Super lige između odbojkaša Vojvodine i Crvene Zvezde biće odigran u nedelju u Sportskom centru na Voždovcu. Vošin tim će, kako kažu, spreman ući u odlučujući meč i dati svoj maksimum kako bi titulu vratio u Novi Sad.

1477

U Vošinom timu očekuju tešku utakmicu, ali su, kako kažu, spremni i imaju dosta samopouzdanja i potencijala. Dodaju i da su dosadašnji mečevi bili vrlo teški, naročito psihički i da su igrači bili pod velikim pritiskom.

Smatraju da su ih sitne greške dovele do toga da ekipa Crvene Zvezde povede sa 2:1.

“Drago mi je da je u tom trenutku ekipa pokazala karakter i da smo od tog trenutka bili tim, a sigurno je i da takav recept treba da bude i u ovoj petoj utakmici. I pre početka serije očekivao sam dugačku i neizvesnu borbu sa ekipom Crvene Zvezde i to se obistinilo”, rekao je Strahinja Kozić, trener OK “Vojvodina NS seme”.

Kozić je iskazao puno poštovanje prema suprotnoj ekipi, koja, kako je rekao, zna da igra ovakve mečeve. Očekuje da će peta utakmica biti vema neizvesna i da će se igrati i peti set, ali veruje u svoj tim i malo sportske sreće.

Tehničar novosadske ekipe smatra da su oba tima ove sezone pokazala da imaju izvanredne sastave i da su razlike u kvalitetu veoma male.

“Ja se iskreno nadam da će se posle toliko godina trofej vratiti u Novi Sad, u grad koji to zaista zaslužuje, u klub koji to zaista zaslužuje. Mismo pokazali veoma kvalitetne partije u ovoj finalnoj seriji i nadam se da će se taj kontinuitet i nastaviti i da ćemo pokazati sve što znamo u ovoj odlučujućoj petoj utakmici”, naveo je igrač Igor Jovanović.

U finalu plej – ofa obe ekipe pokazale su visok kvalitet odbojke, kao i profesionalnosti rekao je sportski direktor Vojvodine Nikola Marić.

“Ono što želim da kažem jeste da ova peta utakmica ima sve uslove da bude zaista velika, jer su oba tima pokatzala kvalitet. Utakmice, pogotovo  dve poslednje su bile na visokom nivou, rekao bih na izuzetno visokom nivou, sličnom utakmicama koje imamo prilike da gledamo i u italjanskom plejofu.Igralo se bezz mnogo kalkulacija, fajterski sa mnogo preokreta”, kazao je Marić.

Podsetimo, u četvrtom meču finala odbojkaši Vojvodine NS Seme savladali su Crvenu zvezdu na svom terenu sa 3:2 i izjednačili u finalnoj seriji na 2:2. Majstorica će biti odigrana u nedelju 8. maja sa početkom u 17,30 časova u Sportskom centru na Voždovcu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.