Voša na Svetskom sajmu sporta u Dubaiju

VIDEO K9: Fudbalski klub Vojvodina učestvovaće na prvom Međunarodnom sajmu sporta, koji će ove godine biti održan u Dubaiju.

0
5

Fudbalski klub Vojvodina dobio je poziv za učešće na prvom Međunarodnom sajmu sporta, koji će od drugog do četvrtog decembra ove godine biti održan u Dubaiju.

Manifestacija će biti održana u okviru Svetskog sajma, koji je u Dubaiju počeo prvog oktobra i trajaće sve do 31. marta naredne godine, a organizovan je povodom obeležavanja 50 godina od stvaranja Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Učešće na Sajmu sporta potvrdilo je na stotine klubova iz celog sveta, među kojima su mnogi iz pet najjačih evropskih liga.

Tokom trajanja ovog događaja, klubovi će imati priliku da posetiocima predstave i prodaju svoje navijačke artikle, ali i da putem video prezentacije prikažu svoju istoriju i organizaciju, kao i da ostvare međusobna poznanstva i kontakte.

Fudbalski klub Vojvodina je poziv za učešće na Sajmu dobio kao jedan od najvećih i najuspešnijih klubova u Srbiji i regionu, a kompletne troškove njihovog učešća snosiće jedan od sponzora ovog događaja iz Dubaija.

FOTO/ fkvojvodina.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.