Voša – Kratak predah pa pripreme za “Romantiku”

VIDEO K9: Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina doputovala je u četvrtak u Novi Sad nakon tronedeljnog boravka u Beleku. Trener Marić poslao igrače na kratak odmor a u nedelju kreću pripreme za duel sa OFK Beogradom.

385

Gotovo tri nedelje proveli su fudbaleri Vojvodine u turskom Beleku gde su se pripremali za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Juče su oko 11 časova i 30 minuta doputovali iz Istanbula redovnom avionskom linijom a potom su klupskim autobusom nastavili putovanje ka Novom Sadu. Po dolasku u “Srpsku Atinu” trener Zoran Marić dao je igračima dva slobodna dana i zakazao novo viđenje za nedelju od 11 časova.

Sedam dana pre početka prolećnog dela sezone fudbaleri Vojvodine počeće pripreme za duel sa OFK Beogradom koji ih očekuje 21. februara na “Omladinskom stadionu”.

Do prve takmičarske utakmice Novosađani će odmeriti snage sa gradskim rivalom Proleterom a taj kontrolni meč biće odigran 17. februara od 13 časova i 30 minuta. Biće to poslednja u nizu provera za fudbalere Vojvodine koji su za vreme boravka u Antaliji odigrali sedam mečeva, ostvarili 5 pobeda, jedan remi i doživeli jedan poraz.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.