Voša – Gradski derbi kao “generalka”

VIDEO K9: Uprkos najavama da će generalnu probu pred početak prolećnog dela sezone obaviti pre povratka u Srbiju, u fudbalskom klubu Vojvodina u poslednji čas su ugovorili okršaj sa gradskim rivalom.

503

Fudbaleri Vojvodine još uvek se nalaze na pripremama u Antaliji gde bruse formu za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Primarni plan bio je da se Novosađani zadrže u Beleku do 9. februara ali je zbog loših vremenskih uslova u Srbiji odlučeno da se boravak na obalama Sredozemnog mora produži do 12. februara. Pomenute promene uslovile su otkazivanje ranije zakazane generalne probe sa Radom koja je trebalo da bude odigrana u Srbiji pa je za sredu, 11. februar, zakazana utakmica sa Dinamo Batumijem.

Olujno nevreme u Antaliji dovelo je u pitanje odigravanje te utakmice pa je tokom dana odlučeno da poslednji kontrolni meč pred nastavak šampionata Vojvodina ipak odigra u Novom Sadu.

Operativci FK Vojvodina zakazali su okršaj sa gradskim rivalom Proleterom koji će 17. februara biti odigran na terenu FC “Vujadin Boškov” od 13 časova i 30 minuta.

Prvu takmičarsku utakmicu u prolećnom delu sezone “Lale” će odigrati 21. februara protiv OFK Beograda na Karaburmi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.