Volonteri Crvenog krsta na zadatku

VIDEO K9: Pošto je licima starijim od 65 godina zabranjeno da napuštaju svoje domove, korisnicima narodne kuhinje u Zrenjaninu koji spadaju u tu grupu stanovništva topli obrok dostavili su voloneri Crvenog krsta.

7

U skladu sa merama zabrane izlaska iz kuće licima starijim od 65 godina Grad Zrenjanin i gradska organizacija Crvenog krsta doneli su odluku o obustavi pripreme toplih obroka u narodnoj kuhinji.

Iz tog razloga volonteri Crvenog krsta započeli su već danas podelu toplih obroka korisnicima narodne kuhinje starijim od 65 godina. Od sutra će krenuti i podela lanč paketa, koje će dobiti svi korisnici narodne kuhinje.

Volonteri Crvenog krsta topli obrok najpre su odneli Miroslavu Zlatkoviću, koji im se zahvalio što ga ni u vanrednom stanju nisu zaboravili.

I Miroslav i Milan imali su savet za svoje vršnjake i one starije kojima je takođe zabranjeno da u narednom periodu napuštaju svoje domove.

Crveni krst je uključen u rad i gradskog i okružnog štaba za vanredne situacije te su njegovi volonteri uključeni u sprovođenje svih mera tokom vanrednog stanja, a u narednom periodu pristupiće i raspodeli pomoći pri mesnim zajednicama. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.