Volonteri Crvenog krsta na zadatku

VIDEO K9: Pošto je licima starijim od 65 godina zabranjeno da napuštaju svoje domove, korisnicima narodne kuhinje u Zrenjaninu koji spadaju u tu grupu stanovništva topli obrok dostavili su voloneri Crvenog krsta.

16

U skladu sa merama zabrane izlaska iz kuće licima starijim od 65 godina Grad Zrenjanin i gradska organizacija Crvenog krsta doneli su odluku o obustavi pripreme toplih obroka u narodnoj kuhinji.

Iz tog razloga volonteri Crvenog krsta započeli su već danas podelu toplih obroka korisnicima narodne kuhinje starijim od 65 godina. Od sutra će krenuti i podela lanč paketa, koje će dobiti svi korisnici narodne kuhinje.

Volonteri Crvenog krsta topli obrok najpre su odneli Miroslavu Zlatkoviću, koji im se zahvalio što ga ni u vanrednom stanju nisu zaboravili.

I Miroslav i Milan imali su savet za svoje vršnjake i one starije kojima je takođe zabranjeno da u narednom periodu napuštaju svoje domove.

Crveni krst je uključen u rad i gradskog i okružnog štaba za vanredne situacije te su njegovi volonteri uključeni u sprovođenje svih mera tokom vanrednog stanja, a u narednom periodu pristupiće i raspodeli pomoći pri mesnim zajednicama. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.