Vojvodina nemilosrdna prema Pogonu

VIDEO K9: Fudbaleri Vojvodine u sredu su odigrali prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema koje sprovode u Antaliji a mušterija su im je bio poljski Pogon koji nije imao šanse protiv raspucanih Novosađana.

328

Prvi kontrolni susret na pripremama u Antaliji doneo je i prvi ubedljiv trijumf fudbalerima Vojvodine koji su slavili protiv poljskog Pogona rezultatom 3:0 (1:0).

Za ekipu Vojvodine igrali su sledeći igrači:- Jovanić, Vasilić, Nastić, Pekarić, Babić, Tumbasević, Luković, Ivanić, Alivodić, Gaćinović, Stojanović, Kočović, M. Novaković, Pankov, Karanov, Makarić, Sekulić, Asani, Stamenić, Grgić, Desančić i Ćurko.

Izabranici Zorana Marića dokazali su klasu u odnosu na protivnika a pored ubedljive pobede prikazana je i poletna igra koja je iznedrila i pregršt prilika za postizanje golova.

Pucački su bili raspoloženi Enver Alivodić, Milan Makarić i Elmir Asani koji su pogodili u trijumfu crveno-belih a dobre šanse su propustili Mijat Gaćinović, Luka Luković i Saša Ćuko pa je golman Pogona “samo” tri puta vadio loptu iz mreže.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.