VOJVODINA IMA POSLEDNJU REČ

(VIDEO K9) Iako beogradski mediji uveliko pišu o eventulanim transferima fudbalera Vojvodine u redove Partizana, iz fudbalskog kluba Vojvodina poručuju da su to obične glasine.

576

Prema rečima generalnog sekretara Radisava Rabrenovića, Vojvodina ima poslednju reč i jedina odlučuje o eventualnim odlascima igrača koji su vezani ugovorom za crveno-bele.

Kapiten Miroslav Vulićević slobodan je u izboru nove sredine pošto mu je istekao ugovor, ali to nije slučaj sa Branislavom Trajkovićem i Petrom Škuletićem, koji su ugovorom vezani za Vojvodinu do kraja sezone. U novosadskom klubu ne pridaju prevelik značaj napisima u beogradskim medijima da je pomenuti tandem na pragu Partizana.

[pull_quote_center] Branislav Trajković i Petar Škuletić su igrači Vojvodine pod važećim ugovorom. Njihov status je potpuno jasan, znaju se prava i obaveze igrača i kluba koji su na snazi još šest meseci. Ono što mediji u svojim napisima prećutkuju je činjenica da za realizaciju eventualnih transfera nije dovoljna želja igrača ili kluba koji želi da ga angažuje već je presudna odluka matičnog kluba, u ovom slučaju FK Vojvodina. Niko iz Partizana i Crvene zvezde nije zvanično kontaktirao Vojvodinu, ali moguće je da se to dogodi u narednim danima. [/pull_quote_center]

Podsetimo, priče o odlascima dvojice važnih fudbalera nije jedini problem za novosadske crveno-bele, jer je trenerska pozicija i dalje upražnjena odlaskom Marka Nikolića. Očekuje se da do kraja nedelje, Vojvodina imenuje šefa struke, a glavni kandidat za tu poziciju je Milorad Kosanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.