Vodovod: Isključićemo nesavesne građane sa sistema!?

VIDEO K9: Javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” počelo je da šalje upozorenja pred isključenje sa vodovodne mreže korisnicima koji imaju dugovanja za utrošenu hladnu vodu. Reč je o potrošačima koji su od avgusta 2017. godine dobili dve opomene, ali nisu izmirili dug.

0
455

Opomene su poslate na više od 2.500 adresa, poslovnim potrošačima, ali i korisinicima u individualnom tipu stanovanja, saopštilo je ovo preduzeće.

 

Građani koji imaju zaostala dugovanja prema Vodovodu će, najranije u roku od 48, odnosno 72 sata, od dana prijema upozorenja, biti privremeno isključeni (?!) sa javnog sistema vodovoda i kanalizacije, navodi se u saopštenju. O svakom pojedinačnom isključenju biće obaveštena komunalna inspekcija.

 

Troškove isključenja odnosno ponovnog priključenja na mrežu snosi sam korisnik. Oni će mu biti naplaćeni prilikom uključenja, kad izmiri sva dugovanja, što u skladu sa zakonom podrazumeva i pripadajuću kamatu i obračunati PDV. Ukoliko dužnik želi da izbegne ove troškove, u roku od 24 sata, od prijema obaveštenja, treba da plati dug.

Neizmirene obaveze mogu da se plate svakog radnog dana, od 8 do 14 sati, na blagajni preduzeća, koja se nalazi u prizemlju Spensa, preko puta ulaza na zatvorene bazene ili uplatom na tekući račun.

Za sve dodatne informacije potrebno je doći u Službu naplate i potraživanja, u Masarikovoj 17 ili pozvati broj telefona 021/488-33-57.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.