Više od 773 miliona za poljoprivredu

VIDEO K9: Ugovori za sufinansiranje projekata u oblastima poljoprivrede, vodoprivrede i lokalnog razvoja, vredni više od 773 miliona dinara dodeljeni su danas u zgradi Pokrajinske vlade predstavnicima lokalnih samouprava u Vojvodini.

0
32

Pokrajina je, posredstvom Sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo izdvojila 740 miliona dinara, za realizaciju 53 ugovora, putem tri konkursne linije.

Ugovore za sufinansiranje projekata iz ove oblasti vredne više od 773 miliona dinara potpisali su danas predstavnici lokalnih samouprava u Vojvodini.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović kaže da pokrajina pokreće novi talas važnih poslova u Vojvodini, a ciljevi su obezbeđivanje sanitarno čiste vode za domaćinstva i industrijske zone, izgradnje kanalizacione mreže, uređenje atarskih puteva i otrestišta, kao i realizacija postupaka komasacije.

Iz pokrajinskog budžeta, posredstvom Sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu danas su dodeljeni i ugovori jedinicama lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije za unapređivanje komunalne infrastrukture, vredni više od 33 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.