“Virtuelni šalter” NS Gasa

VIDEO K9: Preduzeće "Novi Sad-Gas" pokrenulo je aplikaciju "Virtuelni šalter" koja korisnicima na jednom mestu omogućava uvid u račune i prijavu problema.

0
9

Novi Sad – Gas pokrenuo je aplikaciju “Virtuelni šalter” kojom omogućava svojim korisnicima da, na lak i jednostavan način, na svojim mobilnim uređajima, prijave svoju mesečnu potrošnju, pogledaju prethodne račune, kao i da postave pitanje ili prijave problem zaposlenima preduzeća, kad god im to odgovara.

“Bez obzira da li ste privatni korisnik ili poslovni subjekt, aplikacija je dizajnirana da vam olakša sve aspekte vezane za gasno snabdevanje.

Otvorite vrata praktičnosti i efikasnosti sa aplikacijom ‘Virtuelni salter’, dostupnom uz jednostavnu registraciju putem mobilnog telefona”, poručuju iz Novi Sad-Gasa.

Korišćenjem ove aplikacije, kako navode, onemogućena je manipulacija količinama utrošenog gasa, što je i bio razlog za gašenje prethodnog programa za prijavu stanja.

Aplikaciju “Virtuelni šalter” moguće je skinuti preko linka na sajtu preduzeća “Novi Sad-Gas”, u odeljku Korisnici, kao i na aplikacijama za Android i iOS operativne sisteme.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.