Vidovdanske nagrade najboljim učenicima

VIDEO K9: Učenicima novosadskih škola koji su tokom prošle školske godine ostvarili izuzetne rezultate na domaćim i svetskim takmičenjima u Gradskoj kući dodeljene su Vidovdanske nagrade.

0
84

Vidovdanske nagrade danas su u Gradskoj kući dodeljene učenicima novosadskih osnovnih i srednjih škola koji su osvojili nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima tokom prošle školske godine.

Jedna od nagrađenih je i Lana Zorjan, učenica 2. razreda violine SMŠ “Isidor Bajić koja je postigla izuzetne rezultate na takmičenjima, a najveći uspeh na 64. Internacionalnom takmičenju violinista „Jaroslav Kocian“ u Češkoj gde je osvojila prvu nagradu i proglašena za laureata tog prestižnog takmičenja.

Ovu nagradu grad dodeljuje od 2015. a u ovoj školskoj godini, uručene su 783, kao i deset Vidovdanskih nagrada na osnovu Zaključka Gradonačelnika Novog Sada za izuzetne rezultate na naučnim olimpijadama i svetskim takmičenjima u oblasti sporta i umetnosti, koji nisu u organizaciji ministarstva nadležnog za prosvetu, ili sport i omladinu.

Svečanost povodom dodele Vidovdanske nagrade upotpunilo je izvođenje vrsnog hora Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“. 0052, 0053 tonski i 0054 završi sa aplauzom

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.