“Vežbanje i kvalitet života – EQOL 2024”

VIDEO K9: U zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu u petak je održana 6. Inernacionalna naučna konferencija "Vežbanje i kvalitet života Eqol 2024".

0
17

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu 50. godinu postojanja obeležio je i organizovanjem 6. Inernacionalne naučne konferencije pod nazivom “Vežbanje i kvalitet života Eqol 2024”, koja je održana u petak u zgradi Rektorata.

Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić tom prilikom je naglasio da ova institucija već pola veka obezbeđuje visok stepen obrazovanja te da u naš grad dovodi studente koji postaju visokokvalifikovani pedagozi i menadžeri u oblasti fizičke kulture i najbolji promoteri autentičnih sportskih vrednosti.

Prisutnima su se obratili i ministar sporta Zoran Gajić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, kao i dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja prof. dr Patrik Drid i rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dejan Madić koji su istakli važnost promovisanja sporta u Srbiji. Zvanicama je na početku programa prikazan kratak film, a nakon toga je usledila dodela zahvalnica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.