“Vežbaj i ti sa nama” 10. maja

VIDEO K9: Sutra će, na Međunarodni dan fizičke aktivnosti, aktivni sigurno biti mališani iz četiri vrtića i dve osnovne škole u Novom Sadu, koji će učestvovati na manifestaciji "Vežbaj i ti sa nama", četvrtoj po redu u našem gradu.

0
33

Međunarodni dan fizičke aktivnosti, 10. maj, trebali bi da iskoristimo u duhu teme koju taj dan propagira ili bar da razmislimo na koji način bavljenje nekim sportom ili aktivnom šetnjom da uključimo u svoj redovan nedeljni raspored.

Sportski duh među decom u Novom Sadu četvrtu godinu za redom neguju udruženja Sportska porodica Sportisimo i Novi Sad kroz manifestaciju “Vežbaj i ti sa nama”.

Deca iz četiri novosadska vrtića i dve osnovne škole vežbaće na dečjem igralištu na Bulevaru Evrope, preko puta kasarne Majevica, pre okretnice petice.

Organizatori su obezbedili prisustvo medicinske službe, obezbeđenja i cisteru sa vodom.

Manifestaciju će u 10 časova otvoriti profesionalni sportisti novosadskih klubova, državnih prvaka.

A manifestaciju “Vežbaj i ti sa nama” su, kako je istakao Nenad Radonić iz Sportske porodice Sportisimo, podržali Sportski savez Grada Novog Sada, Gradska uprava za sport i omladinu, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Savez Sport za sve Vojvodine, Asocijacija Sport za sve Srbije i klubovi OK Vojvodina, RK Vojvodina, HK Vojvodina i  STK Novi Sad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.