Vesić: za puteve oko NS 7 miliona evra

VIDEO K9: Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izjavio je danas prilikom obilaska radova na rekonstrukciji puta Bački Petrovac – Rumenka, da Srbija u puteve oko Novog Sada ulaže skoro sedam miliona evra.

0
45

U obnovu regionalnih puteva oko Novog Sada, država, računajući sredstva izdvojena prošle godine, ulaže sedam miliona evra, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić tokom obilasku radova na rekonstrukciji puta Bački Petrovac – Rumenka.

Vesić je dodao da je pre nekoliko dana počela obnova puta dugog 7,5 kilometara koji vodi od Bačkog Petrovca do Rumenke i podsetio da je da je tokom prošle godine urađen još jedan put, vredan oko 240 miliona dinara na teritoriji Novog Sada.

U ovom trenutku, prema njegovim rečima, u toku su radovi na 10,5 kilometara puteva, ukupne vrednosti 565 miliona dinara, što znači da je u regionalne i okolne puteve na teritoriji našeg grada uloženo skoro sedam miliona evra.
Radovi na putu Bački Petrovac – Rumenka odvijaju se bez potpune obustave saobraćaja i, dok traju radovi, za saobraćaj je otvorena jedna, uz naizmenično propuštanje vozila  u dugoj kolovoznoj traci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.