“Velika reforma” Državnog posla

VIDEO K9: Zrenjaninci su sa oduševljenjem dočekali “Veliku reformu”, treću po redu predstavu ekipe Državnog posla.

561

Najpopularniji arhivatori u Srbiji koji se već punih 7 godina predstavljaju brojnoj publici u seriji ,,Državni posao” nastupili su u prepunoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

Dejan Ćirjaković, Dimitrije Banjac i Nikola Škorić obrađuju najnovije i najpopularnije teme iz svakodnevnog života a odnedavno ih publika može gledati u novoj hit predstavi pod nazivom ,,Velika reforma”.

Predstava se sastoji iz nekoliko delova koji prikazuju promene i tranzicije u novom evropskom društvu kao i reakcije Boškića, Torbice i Čvarkova tim povodom. Ovo nije bio prvi put da je ekipa ,,Državnog posla’’ nastupila u Zrenjaninu, a kako je istakao jedan od aktera predstave, Dejan Ćirjaković, vetar u leđa, kada su počinjali čitavu priču, dobili su upravo u Zrenjaninu.

Ostatak ekipe, popularni Čvarkov i Torbica, u prepoznatljivom, šaljivom stilu su odgovarali na pitanja novinara o tome koliko su dugo radili na predstavi, kao i kakav je utisak ostavila zrenjaninska publika na njih.

Sala Kulturnog centra bila je ispunjena do poslednjeg mesta, tražila se karta više i nema sumnje da su Zrenjaninci uživali punih sat i po vremena tokom trajanja o čemu govori i gromoglasan aplauz na kraju.

Ekipa serije ,,Državni posao” nastavlja dalje sa igranjem pomenute predstave pa će tako neke od narednih destinacija biti Vršac, Lazarevac, Beograd, Novi Sad i mnogi drugi gradovi.

Akteri predstave takođe su najavili i snimanje novogodišnjeg specijala, u kojem ćemo ih ponovo videti u zanimljivim i komičnim situacijama. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.