Velika ponuda poslova u Novom Sadu

VIDEO K9: U Novom Sadu danas je od 10 do 17 sati aktuelan Festival poslova Top Job, a šansu za posao nezaposleni sugrađani imaće i sutra na Jesenjem sajmu zapošljavanja.

0
55

Festival poslova Top Job danas je od 10 do 17 časova organizovan u tržnom centru na Bulevaru oslobođenja 119.

Koncipiran je tako da je manji broj štandova kompanija koje nude poslove postavljen na mestu na kojem cirkuliše veliki broj ljudi.

Ovaj festival je, prema rečima Marine Antić, samo jedna od aktivnosti koje kompanije sada moraju da rade tokom cele godine, jer se pokazalo neefikasnim da, kao ranije, na velikim sajmovima zapošljavanja koji se održavaju jednom ili dva puta godišnje i prikupe u bazu podataka biografije potencijalnih kandidata za posao koji će im biti na raspolaganju narednih nekoliko meseci.

Potražnja za zaposlenima danas je mnogo veća i kandidati su danas ti koji, zapravo, biraju poslove, smatra Antić, a poslodavci koriste sve raspoložive načine da dođu do kvalitetnih radnika

Sugrađani koji su bez posla ili bi da karijeru nastave u nekom drugom preduzeću, a danas su propustili Festival Top Job, imaju šansu sutra na Jesenjem Sajmu zapošljavanja u Novom Sadu koji će biti održan od 10 do 15 časova u holu Master centra na Novosadskom sajmu.

Novosadskoj filijali NSZ je učešće na sajmu potvrdilo više od 50 kompanija, koje su prijavile oko 800 slobodnih radnih mesta, tako da je poželjno da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.